We hebben een eigen moestuin waarin we onze eigen groenten kweken. Zo weten we zeker dat er geen ‘rotzooi’ is gebruikt bij het opkweken van eigen groenten. En als je weleens een komkommer of aardbeien uit eigen tuin gegeten hebt, hoeven we je niet uit te leggen dat de smaak van eigen gekweekte groenten vele malen intenser is. Ontzettend leuk om met deze verse groenten te koken. Steeds vaker kregen we de vraag wat er met al die groenten te maken is en of we recepten wilden delen van al het lekkers wat we gemaakt hebben. Zo is fromseedtotable.nl ontstaan, een plek waar we recepten en onze gerechten delen (ook op Instagram kun je volgen wat we dagelijks eten @from.seed.to.table).

Naast de moestuin, koken en genieten van heerlijk eten is reizen een van onze favoriete bezigheden. Het liefst reizen we naar Azië om te genieten van heerlijk eten. Japan is daarbij de absolute favoriet. 2 jaar achter elkaar hebben we in totaal 8 weken door Japan gereisd.

food and travel blog from seedtotable.nl eten en reizen reistips recepten

Maar ook Europa verkennen we graag. Vooral kaas eten en wijn proeven in Frankrijk is favoriet. Ieder jaar gaan we een aantal dagen naar Frankrijk voor een wit en rood trip. Waarbij we genieten van de Franse keuken, door de wijnvelden rijden en stoppen bij lokale wijnboeren om vervolgens met een kofferbak vol met heerlijke wijn terug te keren naar huis. We delen dan ook graag onze must-eat en foodhotspot tips uit Japan en de rest van Azië en Europa.

food and travel blog from seedtotable.nl eten en reizen reistips recepten

Samen proeven en genieten van heerlijke gerechten, nieuwe smaakcombinaties ontdekken. Waar mogelijk ingrediënten mee naar huis nemen. (Of bij thuiskomst op zoek gaan naar deze ingrediënten om ook thuis weer dat heerlijke vakantiegevoel te krijgen).