Toko Syrco, de heerlijke Indonesische dinner box om te delen. Thuis het uit eten gevoel in tijden van corona

Toko Syrco, de heerlijke Indonesische dinner box om te delen. Thuis het uit eten gevoel in tijden van corona

Dol op de authentieke Indonesische keuken? Dan is de Toko Syrco box echt een aanrader. Syrco Bakker, Sergio Herman en Iman Soomers creëerden maken de gerechten voor je klaar. Hiermee gaat Syrco terug naar zijn Indonesische roots. Je hebt de keuze uit een vis, vlees of vega editie. Er wordt gebruik gemaakt van de groenten die in het seizoen zijn. Dit was mooi terug te zien in de Gado Gado die ook winter groente bevatte toen wij de box in februari aten. In het voorjaar is er een spring edition van de box waarin de bereidingen met voorjaarsgroenten gemaakt zijn.

Shared food, thuis genieten van heerlijk eten in corona tijd

Helaas is de horeca zwaar getroffen door de corona crisis. Uit eten gaan is iets waar we allemaal naar verlangen. Niet alleen Toko Syrco heeft dinner boxen, ook andere (lokale) horeca ondernemers bieden momenteel leuke dinners voor thuis aan. Steun je lokale ondernemer met zo’n box. De Toko Syrco box kun je bestellen voor 2 of 4 personen. Het is een complete rijsttafel met traditionele Indonesische gerechten. Bij een rijsttafel denk je misschien aan de witte plastic bakken gevuld met foe yong hai van de plaatselijke Chinees. Dat is totaal niet wat je krijgt bij Toko Syrco, verwacht verfijnde authentieke Indonesische gerechten die vers bereid zijn met de allerbeste ingrediënten. 

De Indonesische dinner box is eenvoudig op te warmen

De box is voorzien van kleurrijke stickers en bevat een mooie menukaart met duidelijke instructies. Alle gerechten zijn verpakt in handige bakjes die voorzien zijn van cijfers. De instructie is helder en geeft precies aan welke eenvoudige stappen je moet volgen om het eten op te warmen. Dit kun je doen met behulp van een oven of een magnetron. Wij hebben zelf de gerechtjes opgewarmd in de oven en dat ging prima. Ter garnering zul je nog een lente ui snijden maar verder is alles al voor je bereid. Super simpel dus en een complete rijsttafel binnen no-time bij jou op tafel.

toko syrco dinnerbox voor thuis thuis uit eten in tijden van coronacrisis fromseedotable.nl review

De dinner box die thuis bezorgd wordt

De box wordt op vrijdag in België (Vlaanderen) geleverd en op zaterdag in Nederland, in heel Nederland. Super handig de box is dus voor iedereen bereikbaar en wordt gewoon bij je aan de deur bezorgd. Geen gedoe met het ophalen van de box. (Alhoewel dit wel mogelijk is in Cadzand en Knokke voor de liefhebbers). Je kunt de box nog tot 3 dagen na bezorging eten. Wij konden niet wachten om al dezelfde dag te gaan eten en het lijkt ons ook het lekkerst als de box vers bereid is om deze op de dag van bezorging te eten. Voor meer info en om te bestellen check je het instagram account van Toko Syrco. Selamat makan!

Zelf heerlijk thuis Indonesisch koken? Bekijk onze top 5 Aziatische kookboeken (review) met 2 top Indo kookboeken.

toko syrco dinnerbox voor thuis thuis uit eten in tijden van coronacrisis fromseedotable.nl review