Het lekkerste Indian Food in Breda eet je bij Taj Mahal

Het lekkerste Indian Food in Breda eet je bij Taj Mahal

Indiaans eten is altijd favoriet, het is ook het enige eten wat we thuis laten bezorgen. Heerlijk geurende curry’s waar je naan brood in kunt dippen. Ondanks dat we het regelmatig bestellen waren we er nog nooit gaan eten. Het was tijd om daar eens verandering in te brengen!

3 gangen heerlijkheid

Je kunt binnen in het restaurant, wat typisch Indiaans ingericht is, zitten maar ook buiten voor de ingang is er een heel klein terras. Het zonnetje scheen en we zijn lekker op het terras neergestreken. Wanneer we thuis bestellen nemen we meestal 2 hoofd gerechten waar je dan een groente curry bij krijgt. Ook bestellen we meestal nog een extra bijgerecht erbij. Het leuke van in het restaurant eten is dat je ook menu’s kunt kiezen (vanaf 2 personen) waarbij je dus heel veel lekkers kunt delen. Dit geeft je de kans om extra veel te proeven (waar je anders misschien niet direct een heel gerecht van zal bestellen.

We kozen voor een drie gangen menu. Waarbij de laatste gang eigenlijk uit ijs bestond maar die hebben we laten vervangen door iets anders typisch Indiaans waar we heel erg dol op zijn. Mango lassi.

Indian mixed grill

Het voorgerecht bestond uit een mixed grill van kippenborst en kippendijen uit de tandoori oven (dit is een traditionele klei oven met een gat aan de bovenkant en geeft het de typische rode kleur) en schijfjes van pittig gekruid lamsgehakt. Geserveerd met een heerlijke mango chutney.

taj mahal review breda fromseedtotable.nl restaurant breda eten bestellen breda

Een tafel vol met geurige curry’s om gezellig te delen

Na het voorgerecht kwam het hoofdgerecht op tafel. We houden ervan als de tafel vol staat met gerechtjes die je gezellig kunt delen.

taj mahal review breda fromseedtotable.nl restaurant breda eten bestellen breda

We mochten proeven van een heerlijke spicy groentecurry, een wat mildere curry met garnalen, een pittige runderstoof en onze all time favourite, de wat mildere butter chicken. Geserveerd met heerlijk naan brood en kleurige rijst. Daarna sloten we af met een heerlijke mango lassi als dessert.

Eten bestellen bij Taj Mahal is ook echt een aanrader, van een maaltijd houd je altijd over zodat je het de volgende dag nog lekker als lunch op kunt eten.

Eten smaakt nog lekkerder na een heerlijke wandeling, Breda biedt een mooie wandeling langs prachtige street art, lees alles over de wandelroute langs prachtige openlucht kunstwerken.

Pin onderstaande afbeelding op jouw bord als je dit Indian restaurant wilt onthouden.

must eat breda must see breda restaurant breda fromseedtotable.nl food hotspot breda taj mahal indiaans eten indiaans restaurant