Waar kunnen wij je mee helpen? Voor vragen of opmerkingen stuur een mail naar info@fromseedtotable.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Wil je samenwerken met fromseedtotable.nl? Leuk!

Loyaliteit van de volgers van @from.seed.to.table is voor ons erg belangrijk. Daarom werken we graag met ingrediënten of kookgerei die we zelf ook aangeschaft hebben, of zouden aanschaffen. Op fromseedtotable.nl verschijnen wekelijks nieuwe recepten. (Zoveel mogelijk gebruik makend van groenten uit onze eigen kas en moestuin). Artikelen over de beste food bestemmingen op reis, en reviews van de lekkerste ingrediënten, de beste tools voor in de keuken, en de leukste lokale restaurants.

Giveaways, product reviews en sponsored posts

Voor een review van een product of restaurant kan er vrijblijvend een product of uitnodiging (op)gestuurd worden. Als het past bij de doelgroep van fromseedtotable.nl zullen we er een uitgebreide review over schrijven en plaatsen op fromseedtotable.nl. Al deze content wordt eerlijk geschreven vanuit onze eigen ervaring.

Ook win acties of gesponsorde posts zijn natuurlijk een mogelijkheid en heb je een andere leuke samenwerking in gedachten horen we het natuurlijk ook graag!

Stuur je samenwerkingsvoorstel naar info@fromseedtotable.nl of vul onderstaand contactformulier in.

We kijken ernaar uit om met je samen te werken!